Referenser

”Jag är väldigt tacksam över att jag kommit i kontakt med Lisa som massör. Detta främst för att jag, trots flera försök hos andra massörer, äntligen fått förklaringar till varför kroppen känns som den gör ibland, och dessutom hur jag på bästa sätt ska stärka den för att undvika onödigt ont. Hon ger logiska förklaringar på sånt som annars kan kännas som grekiska för en som ej kan ”massage-språket”, hon hittar punkter i kroppen och förklarar och visar dess koppling till andra områden, och varför man påverkas på ställen som man inte tycker att man anstränger. Helt enkelt kan jag varmt rekommendera Lisa som massör, du som vänder dig till henne kommer inte att ångra dig!”
Wenche Marahrens

 

”Jag har länge haft problem med rygg och nacke och varit hos flera massörer. Men när Lisa masserar mig är det något helt annat, man känner att hon kommer in på ”djupet på problemet”. Det som är extra bra med Lisa är att hon är så proffsig, hon känner saker som är fel med ryggen och kan förklara för mig vad jag gör för fel och vad jag kan förändra för att det ska bli bättre. ”
Hanna Ahlström

 

”Under Case Swedish Open i squash 2010 hjälpte Lisa mig med idrottsmassage mellan matcherna som gjorde att jag kunde prestera till min fulla potential.”
Andre Wikström
Svenska landslaget i Squash