Nyheter

Hösten 2022
Jag har länge fått frågor om att hålla kurser i massage och nu är det dags att ta tag i det. Så i höst kommer jag att hålla massagekurser på olika nivåer. Syftet med detta är att lära ut hur man med lite kunskap om massage faktiskt kan hjälpa sig själv. Ta hjälp av någon närstående för att få bort mycket av dina problem eller hjälp själv någon där hemma att må bättre. Mer info kommer under sommaren. Glöm inte följa mig på Instagram, lisaedberg.se eller skanna QR-koden här bredvid, där ser du löpande vad som händer hos mig.

 

Årets adventskalender är här!
Du hittar den på Instagram, lisaedberg.se. Nu kan du följa mig på Instagram. Där lägger jag bl.a. upp om QR-kod till lisaedberg.se finns till höger här bredvid. 

 

Följ mig på Instagram, lisaedberg.se
Nu kan du följa mig på Instagram. Där lägger jag bl.a. upp om information om när jag öppnar min kalender, när jag får återbud så att det finns chans att boka den tiden och om de produkter jag säljer. 

 

Laserterapi och kosttillskott
Från och med mitten på januari erbjuder jag laserterapi både som komplement till massagen och som separata behandlingar. En medicinsk laser används för att behandla smärttillstånd, inflammationer och problem i muskler, senor, leder, m.m.  Den verkar genom att laserljus appliceras utanpå huden, alltså icke-invasivt. Terapeutisk laser sätter igång kroppens egen naturliga självläkning.
Jag kommer även att ha mycket fina kosttillskott till försäljning. Hör gärna av er med önskemål om vilka produkter ni skulle vilja se finnas i lager.