Om mig

Min filosofi
Kropp och själ hänger ihop! Det går inte att komma ifrån. För mig är det viktigt att kunna skapa ett välbefinnande och en må-bra-känlsa när jag behandlar.  Jag vill att hela du ska må gott av mina behandlingar, inte ”bara”, din onda rygg… Utöver massage kan det därför hända att du får stretch- och/eller träningsövningar för att få ännu bättre resultat. Kanske behöver du jobba med något mentalt eller så kanske du har brist på vissa näringsämnen. Hos mig går vi igenom hela dig. Om du själv vill så klart.

 

Vem är jag?
Glad och entusiasmerande 45-årig mor och sambo som drivs av omväxling och frihet. Jag älskar resor till sol och värme där jag kan njuta i evighet av god mat och dryck och nya äventyr. Personlig utveckling ligger högt på min intresselista, likaså språk och träning.
Jag började mitt arbete som massör efter en kurs i Göteborg sommaren 2007. Under de följande två åren gick jag utbildningar och arbetade delvis hos Riccardo Torquati, fysioterapeut för bl.a. de italienska fotbollsdomarna i serie A och ägare av Sport Health i Rom, Italien. Mellan 2009 och 2011 utbildade jag mig inom massage, träning och friskvård på Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar i Linköping.
Jag har jobbat med massage och friskvård i olika utsträckningar i Sverige sedan 2010 och jag finns i Blackeberg i Bromma där jag både bor och har min mottagning.