Om mig

Hej och välkommen!

Mitt namn är Lisa och jag är en passionerad massageterapeut som brinner för att hjälpa människor att uppnå avslappning, återhämtning och välbefinnande.

Med över 15 års erfarenhet inom massage har jag utvecklat en djup förståelse för kroppens behov och hur man kan främja hälsa och balans genom terapeutisk beröring. Jag erbjuder skräddarsydda behandlingar som kombinerar olika massagetekniker för att möta varje individs unika behov.

Min filosofi är att varje kropp är unik och förtjänar individuell omsorg. Genom att lyssna på mina klienters behov och önskemål skapar jag en trygg och avslappnad miljö där de kan släppa på spänningar, minska stress och främja kroppens naturliga läkningsprocess.

Jag är specialiserad inom djupvävnadsmassage och andningsmassage och jag strävar alltid efter att ge en professionell och kvalitativ upplevelse för varje klient.

Om du är i behov av avkoppling, smärtlindring eller bara vill unna dig själv en stund av välbefinnande, är du varmt välkommen att boka en tid hos mig. Jag ser fram emot att hjälpa dig att återfå balans och harmoni i kropp och sinne.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller om du vill boka en behandling. Jag ser fram emot att träffa dig!